Duminică, Aprilie 28, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Incepand cu anul acesta, medicii veterinari pot primi 10 puncte CMVRO si la articolele publicate doar pe website-ul www.veterinarul.ro. Consiliul National al Colegiului Medicilor Veterinari din Romania a adoptat pe 3 decembrie 2011 o hotarare prin care, articolele, informatiile, sintezele si traducerile in alte publicatii de specialitate, inclusiv cele online, sunt creditate cu 10 puncte SNEC.

Logo-Colegiul-Medicilor-Veterinari-large”Am adus aceasta precizare, cea legata de creditarea articolelor in alte reviste nationale si in editiile online ale acestora pentru a veni in sprijinul medicului veterinar si a-l ajuta sa se perfectioneze. Sistemul National de Pregatire Continua presupune o preocupare a medicului veterinar de a se informa, de a se instrui si de a se perfectiona astfel in profesia pe care o practica”, ne-a declarat domnul dr. Viorel Andronie, presedintele CMVRO.

Revista Veterinarul pune la dispozitia abonatilor sai posibilitatea de publicare a articolelor de specilitate atat online cat si in editia tiparita, cu respectarea cerintelor tehnice de redactare (pe care le gasiti aici) si a caracterului stiintific al acestora. Pentru a face dovada publicarii articolului, este suficient sa faceti un print screen sau sa dati print la pagina unde se afla articolul publicat de pe website-ul veterinarul.ro.

Atasam articolului hotararea 23/03.12.2011, a carei anexa reprezinta raportul de autoevaluare pentru anul 2012. Reamintim ca medicii veterinari practicieni, indiferent ca sunt specializati pe animale de companie sau animale de renta trebuie sa faca dovada acumularii in 2012 a 120 de puncte in SNEC.

Abonamentele la Revista Veterinarul pentru 1 an sunt cotate cu 15 puncte, iar articolele publicate in revista editia tiparita sunt creditate cu 20 puncte pentru articolele cu un singur autor, 15 puncte, ca si prim autor si 10 puncte ca si coautor. Detalii legate de modalitatile de abonare gasiti AICI.

Cei interesati pot trimite articolele pentru revista insotite de poze, pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau completand formularul online de AICI. Pentru articolele de pe www.veterinarul.ro, folositi fie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie formularul de AICI.
Detalii legate de modalitatea de redactare a articolelor si conditiile tehnice ce trebuie indeplinite gasiti AICI.