Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

Abonamente

Cele 4 reviste din Colectia Veterinarul sunt realizate cu pasiune de la medici veterinari romani pentru medici veterinari romani. Medicina veterinara nu poate fi reinventata, poate doar actualizata cu noi tehnici si tehnologii medicale. Noi suntema aici, oferindu-va acces la informatia medicala veterinara actualizata, scrisa de medici veterinari practicieni romani, care au cabinete si muncesc la fel ca noi toti. Astfel suntem cunoscuti, astfel ne putem lauda cu valoarea medicinii veterinare romanesti si cu valoarea practicienilor. De 8 ani am crescut impreuna cu medicii veterinari pasionati de profesiunea lor si dedicati acesteia. Suntem mandri ca alaturi de editorii nostri am contribuit la acest fundament, sa reusim ca o profesie de oameni mandri, muncitori, dedicati si iubitori sa fie cunoscuti asa cum sunt ei in realitate. Multumim tuturor medicilor veterinari pentru tot ceea ce am realizat impreuna.

Fiecare revista este acreditata cu 15 puncte in cadrul Programului de Pregatire Continua al Colegiului Medicilor Veterinari din Romania.

Abonandu-va la Revista Veterinarul stiinta si Practica deveniti parte a efortului comun pentru a fi mai buni profesional. Aceasta calitate de membru abonat va ajuta ca efortul dumneavoastra continuu de pregatire si instruire medicala sa fie sustinut de noi prin reducerea semnificativa a valorii tuturor facilitatilor pe care vi le punem la dispozitie. Daca aveti cont de membru atunci autentificati-va pe site pentru a beneficia de toate avantajele.

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-12 din 17 produs(e)

Filtre active