Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

Cursuri

Cursurile Veterinarul sunt realizate de echipe organizate in cadrul asociatiei sau lectori independenti. Participarea la aceste cursuri va ajuta sa economisiti foarte mult timp si bani, pe care ii puteti redirectiona pentru a face ceea ce va doriti. Sunt extrem de usor de parcurs de pe orice dispozitiv conectat la internet. Multe din aceste informatii sunt o rememorare a prezentarilor medicale realizate de-a lungul anilor de studii dar, cele mai multe, sunt actualizate cu noi informatii tehnice medicale si prezentate intr-o formula usor de aplicat practic. Astfel va antrenati practica medicala, va actualizati informatiile si acumulati noi experiente medicale si de diagnostic, esentiale pentru succesul dumneavoastra.

Cursurile Veterinarul se desfasoara pe platforma online cursuri.veterinarul.ro. Fiecare curs este acreditat cu 10 puncte in cadrul Programului de Pregatire Continua al Colegiului Medicilor Veterinari din Romania

Abonandu-va la Revista Veterinarul stiinta si Practica deveniti parte a efortului comun pentru a fi mai buni profesional. Aceasta calitate de membru abonat va ajuta ca efortul dumneavoastra continuu de pregatire si instruire medicala sa fie sustinut de noi prin reducerea semnificativa a valorii tuturor facilitatilor pe care vi le punem la dispozitie. Daca aveti cont de membru atunci autentificati-va pe site pentru a beneficia de toate avantajele.

Sunt 36 produse.

Se afiseaza 1-12 din 36 produs(e)

Filtre active