Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

Cursuri Animale Mici

Cursuri destinate medicilor veterinari care doresc sa se informeze cu privire la noutati, tendinte sau sa isi reaminteasca anumite proceduri si tehnici medicale utilizate frecvent in medicina animalelor mici sau de companie. Aceste cursuri sunt destinate antrenarii medicale a medicilor veterinari.

In aceasta categorie sunt incluse cursurile care abordeaza problematica medicala a animalelor crescute in scopuri de agrement. Sunt incluse toate speciile care pot fi crescute pentru agrement cu exceptia celor exotice si a cailor, cursuri care au categorii distincte.

Aceasta clasificare a cursurilor este doar in scop organizatoric si administrativ fara a fi o abordare bazata pe criterii stiintifice sau de alta importanta medicala

Puteti vizualiza cursurile la acest link:Cursuri Animale de Companie

Abonandu-va la Revista Veterinarul Stiinta si Practica deveniti parte a efortului comun pentru a fi mai buni profesional. Aceasta calitate de membru abonat va ajuta ca efortul dumneavoastra continuu de pregatire si instruire medicala sa fie sustinut de noi prin reducerea semnificativa a valorii tuturor facilitatilor pe care vi le punem la dispozitie. Daca aveti cont de membru atunci autentificati-va pe site pentru a beneficia de toate avantajele.

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active