Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

Cursuri Cabaline

Cursuri destinate medicilor veterinari care doresc sa se informeze cu privire la noutati, tendinte sau sa isi reaminteasca anumite proceduri si tehnici medicale utilizate frecvent in medicina cabalinelor. Aceste cursuri sunt destinate antrenarii medicale a medicilor veterinari.

In aceasta categorie sunt incluse cursurile care abordeaza problematica medicala a cabalinelor. Caii sunt crescuti atat ca animal de renta, ferma dar si ca animal de companie. Avand in vedere ca si in Romania, calul incepe sa fie crescut si intretinut pentru placere si recreere, existand totodata si cai din rase grele crescuti din pasiune, am considerat ca aceasta specie merita un loc aparte in Cursurile Veterinarul. Aceasta clasificare a cursurilor este doar in scop organizatoric si administrativ fara a fi o abordare bazata pe criterii stiintifice sau de alta importanta medicala

Abonandu-va la Revista Veterinarul Stiinta si Practica deveniti parte a efortului comun pentru a fi mai buni profesional. Aceasta calitate de membru abonat va ajuta ca efortul dumneavoastra continuu de pregatire si instruire medicala sa fie sustinut de noi prin reducerea semnificativa a valorii tuturor facilitatilor pe care vi le punem la dispozitie. Daca aveti cont de membru atunci autentificati-va pe site pentru a beneficia de toate avantajele.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active