Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

Cursuri Marketing si Management

Cursuri destinate medicilor veterinari care doresc sa se informeze sau sa se pregateasca activ pentru gestionarea corecta a cabinetelor, pentru dezvoltarea afacerilor veterinare, pentru a dobandi noi abilitati de management, marketing, advertising, relatii publice, etc. Aceste cursuri sunt destinate antrenarii si pregatirii de specialitate a medicilor veterinari.

Chiar de la aparitie, in 2009, Revista Veterinarul a sustinut afacerile veterinare romanesti si medicii veterinari romani prin toate mijloacele care ii stau la dispozitie. Din 2013 oferim in fiecare an noi cursuri de marketing si management specializate pentru cabinetele veterinare si pentru sustinerea dezvoltarii acestora. Va invitam sa urmati programele noastre promotionale pentru business-urile veterinare pentru a profita din plin de avantajele pe care vi le punem la dispozitie.

Abonandu-va la Revista Veterinarul Stiinta si Practica deveniti parte a efortului comun pentru a fi mai buni profesional. Aceasta calitate de membru abonat va ajuta ca efortul dumneavoastra continuu de pregatire si instruire medicala sa fie sustinut de noi prin reducerea semnificativa a valorii tuturor facilitatilor pe care vi le punem la dispozitie. Daca aveti cont de membru atunci autentificati-va pe site pentru a beneficia de toate avantajele.

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)

Filtre active