Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

2018 - Revista Veterinarul Stiinta si Practica abonament 2018

175,00 lei
Nicio taxa * Termen de activare/livrare: 1-4 zile online/la termen pentru editiile tiparite.

Abonament la Revista Veterinarul Stiinta si Practica pentru anul 2018 acreditata CMVRO cu 15 puncte SE REALIZEAZA DOAR PRIN COMENZI SPECIAE (4 numere de revista, in format glossy, 48 pagini inclusiv coperta, full color)

Cantitate
Facilitate disponibila

account_circleTrimite unui prieten
2018 - Revista Veterinarul Stiinta si Practica abonament 2018

2018 - Revista Veterinarul Stiinta si Practica abonament 2018

Abonament la Revista Veterinarul Stiinta si Practica pentru anul 2018 acreditata CMVRO cu 15 puncte SE REALIZEAZA DOAR PRIN COMENZI SPECIAE (4 numere de revista, in format glossy, 48 pagini inclusiv coperta, full color)

Accept Termeni si Condiții stipulate  

  • Plati securizate 3D  prin mobilPay Plati securizate 3D prin mobilPay
  • Certificate cu punctele CMVRO Certificate cu punctele CMVRO
  • Acces exclusiv pentru membri Acces exclusiv pentru membri
  • De 10 ani suntem independenti, no-profit, liberi sa inovam si sa informam fara compromisuri, dedicati medicilor veterinari romani. De 10 ani suntem independenti, no-profit, liberi sa inovam si sa informam fara compromisuri, dedicati medicilor veterinari romani.

Revista este detinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatori, studenti din Romania. Articolele prezentate sunt scrise in in integralitate de medici veterinar romani. Scopul Asociatiei Euroveterinarian este de a promova prin toate mijlocele medicii veterinari romani, a le consolida imaginea si ai ajuta in exercitarea profesiei. Mottoul nostru este:"suntem o revista independenta, non-profit, liberi sa informam si sa inovam fara compromisuri".

Atentionare!

Calitate de membru abonat la Revista Veterinarul Stiinta si Practica editia tiparita va permite sa obtineti avantaje considerabile la abonarea la celelalte reviste, la achizitia de credite sau la participarea la antrenamente. Incercam astfel, cu ajutorul membrilor sa editam o revista independenta, care sa reflecte corect si obiectiv realitatea medicala practica si stiintifica a medicinii veterinare romanesti si a practicienilor din cadrul acesteia.

Daca sunteti deja membru abonat atunci este necesar sa va autentificati pe site, cu userul si parola dvs, pentru a accesa facilitatile la valorile stabilite pentru membri abonati si sa continuati procesul de achizitii.
ATENTIONARE SPECIALA: Abonamentul pentru editia tiparita se realizeaza exclusiv pentru Romania. Nu se expediaza editia tiparita in afara Romaniei. 

Va multumim pentru increderea acordata!

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy cu o calitate exceptionala a fotografiilor si a hartiei. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre animale mici, animale mari, stiri si noutati pentru cabinetele medicale, interviul "Veterinar de Succes". Numarul de pagini minim este de 48 pagini. In principiu numarul de editii anuale pentru revista tiparita este de 4. Aceste numere sunt conditionate de conditiile de editare, numarul de articole primite de la editori, conditii tehnice tipografie. Noi suntem o organizatie nonprofit si scopul principal este sa oferim practicienilor un canal media specializat. Astfel ca pot exista situatii cand este necesar sa tiparim doua numere consecutiv cu un volum egal de informatii veterinare ca pentru 2 numere de revista. La expediere abonati sunt anuntati prin email de starea abonamentului.

actualizat septembrie 2018
AbV2018

Facilități asociate ce te pot interesa: