Consultarea sau utilizarea acestui site implica acceptarea deplina a conditiilor generale si speciale enuntate in "Termeni si Conditii Generale", "Termeni si conditii Speciale" precum si a conditiilor prezentate mai jos.

Protectia datelor cu caracter personal.

Asociatia Euroveterinarian respecta legislatia UE privind Protectia datelor cu carater personal respectiv Regulamentului UE 679/2016 GDPR. 

Asociatia nu colecteaza date cu caracter personal. Dobandirea calitatii de membru al asociatiei, indiferent de nivelul de acces sau taxe platite se realizeaza prin completarea datelor medicului veterinar/cabinetului veterinar pentru identificarea corecta a acestuia si emiterea documentelor fiscale, conform solicitarilor medicului. Datele cabinetelor medicale veterinare nu sunt date cu caracter personal.

Platile online

Pe platforma veterinarul.ro si subsite-urile acestuia (inclusiv: veterinarul.ro/abonamente) se realizeaza doar prezentarea tuturor tipurilor de cotizatii, taxe, abonamente etc care pot fi achitate de catre membrii asociatiei in regim online (prin mobilPay) sau offline (la curier sau prin transfer bancar).

Pe platforma veterinarul.ro NU se realizeaza nici o plata, online sau ofline. Toate aceste plati sunt directionate catre platforme specializate detinute de terti, persoane fizice autorizate in Romania.

Datele specifice privind plata cu cardul sau ori ce alta forma de plata online sau ofline NU sunt gestionare de catre Asociatia Euroveterinarian ci de catre terti autorizati (mobilPay, Cargus, Posta Romana sau Banca dumneavoastra). Va rugam sa cititi cu atentie indicatiile si atentionarile tertilor prin a caror programe realizati plati online sau offline pentru a nu avea neplaceri ulterioare.  

Plata cu cardul se realizeaza pe platforma mobilpay.ro detinuata de NETOPIA mobilPay care pot fi contactati la : Tel: 021 209 5395 Fax: 031-811.54.92 Email: contact@mobilpay.ro, Website: http://www.netopia-system.com

Asociatia Euroveterinarian nu poate fi facuta respunzatoare in nici o situatie pentru problemele aparute la platile online efectuate prin terti.

Reclamatii

Orice reclamatie privind platile efectuate va rugam sa le directionati catre entitatile a caror platforme de plati au fost folosite pentru a efectua plata.

Catre Asociatia Euroveterinarian puteti sa reclamati exclusiv doar actiunile care presupun activarea sau inactivarea unei facilitati oferite in calitate de membru in conditiile in care tertii prin care ati realizat platile au confirmat si au trimis notificarea de confirmare si virarea sumelor corespunzatoare cotizatiilor catre Asociatia Euroveterinarian.

Conditii de livrare

Va rugam sa fiti atenti la modalitate prin care doriti sa primiti coletele si sa alegeti varianta dorita de livrare. Orice alta modificare ulterioara nu va mai putea fi accesibila. Este posibil, pentru nerespectarea conditiilor de livrare si expeditie sa fiti pusi in situatia nefericita de a plati costurile generate de nerespectarea de catre dvs a conditiilor de livrare/retur. Orice comanda realizata catre Asociatia Euroveterinarian se considera o comanda ferma, asumata si persoana care o realizeaza este constienta ca trebuie sa respecte termenii si conditiile de plata si livrare specificate, asumandu-si raspunderea pentru aceasta comanda.

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.