Atentionare speciala

Va rugam sa retineti urmatoarele elemente esentiale in procedurile de colaborare cu Asociatia Euroveterinarian pentru a nu exista situatii neplacute:

1. Pentru a functiona corect receptionarea emailurilor esentiale va rugam sa ne adaugati in categoria "preteni" din programul dvs. de citi emailuri. In caz contrar multe emailuri importante transmise de noi pot sa nu fie receptionate corect de dvs.

2. Aveti acces la facilitatile, cluburile si programele Asociatiei Euroveterinarian doar daca sunteti medic veterinar, respectati "Termeni si Conditii Generale" si plata cotizatiei este confirmata de catre banca asociatiei.

3. Toate platile pe care le efectuati catre Asociatia Euroveterinarian sunt cotizatii pentru a va permite participarea in cadrul Cluburilor, Programelor sau Antrenamentelor pe care le-ati ales, cu un nivel de acces permis functie de nivelul cotizatiei selectate de dumneavoastra prin selectarea optiunilor din prezentarea oficiala de pe platforma veterinarul.ro/abonamente. Perioada de acces este definita pentru fiecare facilitate in parte.

4. Metodele de plata acceptate sunt:

 1. Plata Online prin mobilPay.
 2. Transfer bancar in contul Unicredit Bank.
 3. Plata ramburs prin Cargus la care se adauga costurile de curierat de 20-35 lei functie de distanta.
 4. Plata prin mandat postal - acceptat dar nerecomandat deoarece dureaza extrem de mult formalitatile cu Posta Romana.

Orice reclamatie cu privire la plati va rugam sa le adresati entitatii utilizate pentru efectuarea platii.

5. Asociatia Euroveterinarian va activa contul de membru in maxim 24 de ore atunci cand sumele aferente comenzii au fost confirmate ca virate de catre Unicredit Bank. In principiu, conform informarilor realizate de tertii prin care se realizeaza platile timpul de activare poate fi:

 1. 3 - 4 zile lucratoare pentru plata online prin mobilPay.
 2. 2 - 3 zile prin plata prin transfer bancar.
 3. 3 - 4 zile prin plata ramburs la curier.
 4. 1 - 2 saptamani prin plata prin mandat postal.

Este posibil ca aceste perioade sa varieze functie de procedurile tertilor de procesare a platilor.

6. Comenzile si facturile care fac dovata platiilor realizate catre Asociatia Euroveterinarian sunt exclusiv online si sunt expediate automat la adresa de email setata de dumneavoastra la inregistrare. Suplimentar puteti descarca comenzile si facturile din meniul "Contul meu".

7. Pentru cursurile si abonamentele achizitionate in calitate de membru veti primi punctele CMVRO in cadrul Programului de Pregatire Continua corespunzatoare fiecarei facilitati prin metodele specificate la fiecare facilitate in parte:

 1. pentru cursuri le primiti automat la finalizarea cursurilor.
 2. pentru revistele online le primiti pe email.
 3. la Revista Veterinarul Stiinta si Practica, editia tiparita le primiti o data cu coletul care contine si revistele pentru anul de abonare.

8. Pentru a va informa corect cu privire la drepturi si obligatii in colaborarea cu Asociatia Euroveterinarian va rugam sa cititi urmatoarele, care fac parte din prezenta atentionare speciala:

 1. Termeni si Conditii Generale
 2. Notificare juridica
 3. Conditii de Livrare
 4. Securitatea platilor