Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

1. Livrarea "Gratuit"

Dupa ce ati finalizat procedura de abonare la revista tiparita si ati efectuat plata prin transfer bancar sau ati platit cu cardul, daca ati optat la capitolul "Metoda de livrare" pentru optiunea "GRATUIT", pachetele care contin Certificatele cu punctele CMVRO in original si TOATE revistele tiparite din acel an se vor livra la termenul anuntat pentru livrare. Termenul pentru livrare se anunta pe siteul www.veterinarul.ro. si pe email, notificandu-va personal. Acest termen este influentat de data tipariri revistelor. Daca v-ati abonat dupa data de tiparire a revistelor atunci veti primi revistele in maxim 2-4 zile de la data confirmarii platii functie de politica Urgent Cargus de livrare. 

Facturile nu se mai trimit in original incepand cu septembrie 2017. Daca doriti factura sau comanda efectuata aceasta se elibereaza electronic si se poate printa din meniul "Contul meu" oricand doriti. Dovada platii, chitanta, o constituie ordinul de plata vizat de banca sau ordinul de plata online in cazul platii prin transfer bancar; documentele emise de mobilPay in cazul in care ati efectuat plata cu cardul. 

Livrarea se va face prin Urgent Cargus la adresa pe care ati notat-o in formularele de abonare si este gratuita. 

Veti fi anuntati din timp prin email si SMS cu data livrarii. Daca intre timp ati schimbat adresa unde doriti sa primiti revista va rugam sa va autentificati pe site si sa schimbati adresa de livrare sau sa ne anuntati pe adresa de email sau la telefonic.

Pentru orice alta livrare suplimentara sau greseli de redactare a adresei de livrare si retrimiterea coletului, costurile cu livrarea sunt suportate de abonat.

ATENTIE: Urgent Cargus apeleaza telefonic persoana de la adresa de livrare pentru a confirma viitoarea livrare si a stabili detaliile livrarii.Daca nu se este gasita persoana la adresa de livrare sau nu se primeste coletul acesta se va intoarce la sediul Urgent Cargus din localitatea unde este depozitul judetean al firmei. Aici va stationa un timp de maxim 10 zile si va astepta sa fie ridicat de dumneavoastra. Daca nu ridicati coletul acesta se reintoarce la Asociatia Euroveterinarian costurile fiind transferate ulterior in contul dumneavoastra. La o noua abonare se vor adauga si costurile legate de returul coletului dumneavoastra fara a mai fi disponibila livrarea revistelor si a celorlalte documente din vechiul colet.

2. Livrarea "Livrare si plata la curier"

Dupa ce ati finalizat procedura de abonare sau achizitionare cursuri si ati optat pentru "Livrare si plata la curier" nu veti mai putea plati cu cardul sau transfer bancar singura metoda de plata acceptata fiind cea selectata de dvs "plata la curier". In aceste conditii in 1-2 zile se va pregati pachetele care contin Certificatele cu punctele CMVRO in original care se vor expedia cu Urgent Cargus, costul acestei expeditii suplimentare fiind suportat de dumneavoastra.

Facturile nu se mai trimit in original incepand cu  septembrie 2017. Daca doriti factura aceasta se elibereaza electronic si se poate printa din meniul "Contul meu" oricand doriti. Dovada platii o constituie chitanta primita de la Urgent Cargus.

Activarea conturilor pe toata platforma www.veterinarul.ro se va realiza dupa confirmarea platii de catre Urgent Cargus.

Livrarea Revistelor tiparite se realizeaza la termenul anuntat pe siteul www.veterinarul.ro pentru toti abonatii. Livrarea se va face prin Urgent Cargus la adresa pe care ati notat-o in formularele de abonare si este suportata de catre Asociatie. 

Veti fi anuntati din timp prin email si SMS cu data livrarii. Daca intre timp ati schimbat adresa unde doriti sa primiti revista va rugam sa va autentificati pe site si sa schimbati adresa de livrare sau sa ne anuntati pe adresa de email sau la telefonic.

ATENTIE: Urgent Cargus apeleaza telefonic persoana de la adresa de livrare pentru a confirma viitoarea livrare si a stabili detaliile livrarii. Daca nu se este gasita persoana la adresa de livrare sau nu se primeste coletul acesta se va intoarce la sediul Urgent Cargus din localitatea unde este depozitul judetean al firmei. Aici va stationa un timp de maxim 10 zile si va astepta sa fie ridicat de dumneavoastra. Daca nu ridicati coletul acesta se reintoarce la Asociatia Euroveterinarian costurile de expeditie si de retur colet vor fi transferate catre dumneavoastra prin emiterea unei notificari de plata. La o noua abonare se vor adauga costurile legate de expeditie/returul coletului dumneavoastra si nu se va accepta de la dumneavoastra decat plata prin transfer bancar sau cu cardul.