Doar pana pe 31.12.2019 mai puteți comanda pachetul de reviste pentru 2019 cu punctele aferente la pret promotional.

Websiteurile veterinarul.ro utiliează cookie pentru îmbunătățirea calității utilizării. Continuarea navigării și utilizării acestui site presupune acceptarea acestor Termeni și Conditii. Va mulțumim pentru încredere.

Indexul Veterinar 3.0

150,00 lei
Nicio taxa Termen de activare/livrare: 1-4 zile online/la termen pentru editiile tiparite.

Abonament pentru un an la Indexul Veterinar vers. 3.0

Disponibil din decembrie 2017

Cantitate
Facilitate disponibila

account_circleTrimite unui prieten
Indexul Veterinar 3.0

Indexul Veterinar 3.0

Abonament pentru un an la Indexul Veterinar vers. 3.0

Disponibil din decembrie 2017

Accept Termeni si Condiții stipulate  

  • Plati securizate 3D  prin mobilPay Plati securizate 3D prin mobilPay
  • Certificate cu punctele CMVRO Certificate cu punctele CMVRO
  • Acces exclusiv pentru membri Acces exclusiv pentru membri
  • De 10 ani suntem independenti, no-profit, liberi sa inovam si sa informam fara compromisuri, dedicati medicilor veterinari romani. De 10 ani suntem independenti, no-profit, liberi sa inovam si sa informam fara compromisuri, dedicati medicilor veterinari romani.

Dupa o munca de peste 4 ani care a insemnat identificare, catagrafierea si indexarea a mii de cuvinte am reusit sa realizam Indexul Veterinar, cea mai completa baza de date actuala din medicina veterinara romaneasca. Au fost doua editii, respectiv 1.0 si 2.0 cu unele variante dar aceasta, 3.0 este cu mult mai completa. Acesta este unicul index in domeniul veterinar ce contine informatii esentiale pentru un medic veterinar, student sau cercetator in domeniu. Aceasta baza de date contine mii de substante active, sute de produse medicinale indexate si catalogate dupa zeci de itemi: substanta activa, indicatii terapuetice, specii tinta, reactii adverse, contraindicatii si multe altele. Cautarea si identificarea substantelor se face extrem de facil de pe orice sistem informatic cu acces la internet: desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Informatiile in Index sunt actualizate permanet.

Index 3.0