Sâmbătă, Aprilie 27, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Ne bucuram sa va anuntam ca abonamentele si cursurile Veterinarul se pot plati cu cardul, online. Plaforma Veterinarul.ro a fost inrolata in sistemul de plati oferit de Netopia, ca o masura de simplificare a modalitatii de achizitie a revistelor si cursurilor online oferite de ASOCIATIA EUROVETERINARIAN. 


Medicii veterinari romani, abonati sau neabonati ai revistelor Veterinarul pot beneficia de acest serviciu fara a plati comisioane bancare, cu ajutorul cardurilor de debit sau de credit. Prin solutia oferita de Netopia se asigura disponibilitatea platii online 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, dar si siguranta platii cu cardul. Platforma de plati este securizata, folosind un sistem antifrauda avansat iar factura poate fi descarcata online din contul dvoastra imediat dupa achizitie. 
Contul pe website-ul ABONAMENTE se poate crea in cateva minute si cu ajutorul meniului principal, puteti opta pentru oricare din cursurile sau abonamentele la revistele noastre, digitale sau la cea tiparita.

  • Dupa adaugarea in cos a abonamentelor sau cursurilor de care sunteti interesati, va trebui sa completati campurile obligatorii din categoria Finalizeaza comanda, pentru ca factura fiscala sa contina datele cabinetului - daca doriti factura pe persoana juridica, sau datele dvoastra, daca optati facturarea pe persoana fizica. 

  • Comanda dvoastra va fi finalizata dupa ce introduceti corect datele cardului si informatiile cerute de platforma securizata Netopia si confirmati plata.

  • Veti primi apoi atat email cat si sms de confirmare a platii, iar factura fiscala va fi atasata emailului in format pdf. Factura va putea fi descarcata de asemenea de pe website, din contul dvoastra iar certificatele pentru dosarul de pregatire continua CMVRo va vor fi trimise pe email, de indata ce plata ne este confirmata de Netopia.


Plata cu cardul se adauga celorlalte metode de plata, prin transfer bancar sau ramburs la curier pe care asociatia noastra deja le foloseste cu succes. 
Website-ul de plati poate fi accesat de la adresa: https://veterinarul.ro/abonamente/